Every dog deserves a good home               
 
 

Adoptiehonden

Onze adoptiehonden ziet u hieronder. Heeft u interesse in een adoptiehond of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier met vermelding van de naam van de hond.

Heb je hieronder (nog) niet jouw maatje voor het leven kunnen vinden maar wil je onze rescuers toch helpen? Kijk dan eens op onze 'Doneren' pagina voor meer informatie.


Voor meer foto's, klik op de foto

Poker (in Nederland)

Knappe Poker is al in Nederland en doet het zooo goed!

Deze mooie jongen is medio maart aangekomen en logeert in Kampen. Hij is geboren in oktober en is op dit moment 12 kg en 52 cm hoog.
Hij zal zeker nog een stuk groeien en wel 60/65 hoog worden: een retriever-maat.

Poker is een lieve, vriendelijke en vrolijke pup. Hij speelt graag met de andere honden in huis maar kan ook lekker alleen spelen. De katten laat hij links liggen. Als er iemand binnenkomt gaat hij altijd even begroeten.
Hij is zo goed als zindelijk en loopt al netjes aan de riem. Bij hele nieuwe situaties gaat hij even zitten en alles bekijken, om vervolgens weer mee verder te wandelen.

Poker komt graag bij je liggen en is een echte knuffel.

Poker logeert momenteel in Overijssel. Heb je interesse? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Whoopi (in Nederland)

Een hele bijzondere en knappe dame. Haar mooie sprekende kop, zachte krulvacht, volle staart en slanke lange poten maken haar een prachtige en unieke hond. Haar karakter is net zo mooi; ze is heel sociaal en speels naar andere honden, groot of klein. Ze is zachtaardig en kan lekker komen knuffelen. Naar nieuwe mensen of lawaaiig verkeer is ze soms nog wat onzeker maar is daar goed in te begeleiden.

Whoopi is in haar gedrag nog een grote pup, heel speels en maakt soms sprongen als een lammetje. Ze is volledig zindelijk, kan prima mee in de auto en goed even alleen thuis zijn. Whoopi heeft wel een andere stabiele en speelse hond in huis nodig. Als ze je eenmaal kent wil ze ook met jou spelen en knuffelen maar een andere hond is voor haar ultiem geluk om mee te dollen. En het helpt haar om door haar onzekere momentjes heen te komen. Ze is 1 jaar oud, gesteriliseerd en 65 cm hoog.

Voor Whoopi zoeken we een ervaren baasje met een stabiele en speelse hond. Ze kan prima met kinderen en met katten geplaatst worden.
Whoopi past niet in een drukke stad of een appartement .

Ze logeert op dit moment in Zeeland. Heb je interesse? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Pam (in Nederland)

Pam is echt een heel leuk, grappig en heel lief meisje van 7 maanden.
Ze doet het bij het gastgezin met peuter, katten en andere honden echt fantastisch. In de roedel gaat het echt ontzettend goed en heeft er tijdens haar moeilijke momenten ook veel steun aan, dit maakt dat wij voor haar op zoek gaan naar een huisje waar nog 1 andere hond aanwezig is.


Ze vindt onbekende mensen nog wel spannend, dit gaat elke dag al beter maar is voor nu wel een aandachtspuntje.
Pam is zindelijk, kan prima eventjes alleen thuis zijn (wel altijd met andere honden) ze ligt los in huis en sloopt niks.
Ze is heerlijk speels, daagt de andere honden graag uit voor een spelletje en is hierin ook wel vocaal. Pam is ook waaks en zal het je vertellen als ze iets “vreemds” heeft gesignaleerd. Buiten doet ze enorm haar best, ze loopt erg braaf mee aan de lijn en mensen passeren gaat ook goed, wel merk je hierin ook dat ze wel even steun zoekt bij 1 van de andere honden.

Het is een slim, energiek meisje die zich met wat geduld vrij snel open durft te stellen. Ze ligt graag dicht bij je, het is een heerlijke knuffelkont.

Ze logeert op dit moment in Noord-Holland. Heb je interesse? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Linus (in Nederland)

Linus moet helaas opzoek naar een ander huisje ivm privé omstandigheden. Hij zit nu bij  een van onze gastgezinnen waar vandaan wij op zoek gaan naar een nieuw huisje voor hem.

Hij is 1 jaar oud en gecastreerd. Linus is graag dicht bij je in de buurt maar kan ook wel even alleen zijn.
Het is een slimme jongen die graag mee naar cursus gaat.

Hij houdt ervan om in het park met andere hondjes te spelen. Hij is lief en vriendelijk maar heeft wel behoefte aan duidelijke leiding.

Linus logeert op dit moment in Gelderland. Heb je interesse? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


 Voor meer foto's, klik op de foto

Lara (in Nederland)

Geadopteerd…en weer terug gebracht.
Niet dat Lara het niet goed deed, Lara deed het fantastisch, maar door persoonlijke omstandigheden van het baasje…
En dus…

Nog steeds op zoek naar haar forever home.  Lara is lief en knuffelig.
Lara is zindelijk. Kan al even alleen zijn.
Loopt netjes aan de riem. Kan heel goed met andere honden.

Lara is bijna 1 jr en 50 cm hoog en weegt 15 kg.
Het is een slank en beweeglijk hondje, een mooie middenmaat. Het gastgezin zegt dat je heerlijk met haar kan wandelen, eindeloos knuffelen en lekker spelen.
Ze leert heel snel nieuwe commando’s, (zie filmpje in de opmerkingen) en is helemaal klaar voor een eigen baasje.

Ze logeert op dit moment in Noord-Holland. Heb je interesse? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Pépé (gereserveerd)

Kleine Pépé werd gevonden op het strand. Inmiddels zit hij al lekker veilig bij alle andere pups in de opvang, en kan hij spelen en stoeien naar hartelust.

Pépé is een lieve, aanhankelijke en ook enorm opgewekte en actieve jongen. Hij houdt wel van een beetje rennen, spelen en balletjes halen.
Pépé kan genieten van lekkere kriebel op zijn buikje en wordt dan helemaal chill.
Hij zal een kleine middenmaat worden, we gokken ergens tussen de 35 en 45 cm hoog.voor meer foto's, klik op de foto

Mannie

Mannie is een knappe pup uit een nestje van vier. Ze zijn geboren eind december / begin januari en zullen uitgroeien tot een “labrador-formaat”.
Mama is inmiddels gesteriliseerd en heeft een thuis in Italië gevonden.

Mannie is een leuke, onderzoekende dame. Ze houdt van spelen, eten en lekker rondsnuffelen.
Ze kan heel goed met alle andere honden overweg, vindt het fijn om een aai en een knuffel te krijgen en hoopt op een fijne toekomstige familie.

Heb je interesse of kan je tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via ons contactformulier of stuur een email.


Voor meer foto's, klik op de foto

Ellie

Mooie Ellie is een van de twee meisjes uit het nestje van vier. Ze zijn geboren eind december / begin januari en zullen uitgroeien tot een “labrador-formaat”.
Mama is inmiddels gesteriliseerd en heeft een thuis in Italië gevonden.

Ellie is een heerlijke pup! Ze is speels, lief en knuffelig. Het is een slimme meid, die snel nieuwe dingen leert.
Ze houdt van aandacht en van kroelen.

Ze hoopt op een thuis met een baasje die met haar wil knuffelen, wandelen en spelen. Heb je interesse of kan je tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via ons contactformulier of stuur een email.


Voor meer foto's, klik op de foto

Wendy en Catharina

Deze twee leuke, vrolijke en enthousiaste meisjes van 9 maanden zijn op zoek naar hun forever home.
Ze zijn achtergelaten in een kartonnen doos in een klein dorp, slechts een dag of 15 oud. Ze zijn met de fles grootgebracht en zitten nu sinds kort in een opvang.

Het zijn Jack Russels en ze zijn vriendelijk, speels en actief! Heb je interesse of kan je tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Katie (nu in Nederland)

Drie kleine zusjes…gevonden aan de kant van de weg net buiten een klein Italiaans dorpje. Een lief Italiaans meisje nam ze mee en gaf ze eten en drinken. Voor twee zusjes vindt zij een huisje in Italië, voor het derde zusje gaan wij een fijn thuis zoeken.

Katie is een vrolijke, blije bordercollie-mix van 4 maanden oud.
Ze is speels, superslim, vriendelijk en heeft een lief karakter.
Ze kan heerlijk spelen en dollen met alle andere honden in de opvang. Lekker achter een balletje aanrennen is nóg leuker…
Katie mag in april reizen als ze al haar inentingen heeft gehad.

We zoeken voor haar een actief baasje die lekker met haar aan de slag wil gaan. Samen op cursus, sporten of agility, er zijn zoveel mogelijkheden. Heb je interesse? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Margot

Dit is de lieve mama van 10 prachtige pups. Het opvoeden is gedaan en nu gaan we een fijn huisje voor haar zoeken.

Margot is 52 cm hoog en weegt ongeveer 22 kg. Ze is 2 jaar oud, gesteriliseerd en negatief getest op leishmania.
Het is een ontzettend lieve en rustige hond. Ze was met haar pups op straat gevonden, waarschijnlijk gedumpt omdat ze zwanger was.
Ze is vriendelijk, loopt keurig aan de riem, en is een klein beetje waaks.

Ze was een fantastische mama en we hopen dat ze nu een fijn baasje krijgt om mee te wandelen, te spelen en mee te knuffelen. Wil jij haar een thuis bieden of kan je haar tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Loui

Loui en Zack werden samen gevonden langs de straten van de stad. Of het broertjes zijn weten we niet zeker, maar ze zijn wel even oud.
Inmiddels zijn ze anderhalf jaar oud.

Loui is een mooie, vriendelijke en rustige hond. Hij komt graag een aai halen, maar treed niet op de voorgrond. Hij kan goed met andere honden overweg en kwam bij ons, vreemde mensen, ook even lekker kroelen.
Loui is ongeveer 60 cm hoog. Hij is gecastreerd en klaar om te reizen.

Hij moet natuurlijk nog veel leren, dus hij hoopt op een lieve en geduldige familie. Wil jij hem een thuis bieden of kan je hem tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Zack

Zack en Loui werden samen gevonden langs de straten van de stad. Of het broertjes zijn weten we niet zeker, maar ze zijn wel even oud.
Inmiddels zijn ze anderhalf jaar oud.

Zack is een heerlijke jongen.
Hij is lief, vriendelijk, en snakt naar wat liefde en een aai. Hij kwam onbevangen naar ons toe (vreemden voor hem) en we konden hem lekker knuffelen. Zack kan goed met andere honden overweg, met katten is onbekend. Hij is gecastreerd, negatief getest voor leishmania en
zeker 60 cm hoog.

Zack wil graag een baas die hem alles wil leren. Samen op cursus, samen wandelen, samen spelen.
Met een beetje geduld en liefde wordt dit echt een fantastisch vriendje!

Wil jij hem een thuis bieden of kan je hem tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Osvald

Osvald is 3 a 4 jaar oud en een vriendelijke en zachte hond. Hij is op straat gevonden en naar een (niet zo beste) shelter gebracht. Deze knappe jongen wil heeeel graag uit de shelter weg.

Hij is super lief, wil heel graag een beetje liefde en aandacht en is zo blij als hij even uit zijn hok mag.
Hij is ongeveer 57 cm hoog en is gecastreerd.
Kijk nou die lieve ogen, zo’n hond gun je toch ook een fijn leven met een lekkere mand in plaats van een betonnen hok?

Ben jij zijn nieuwe baas of tijdelijke opvang? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Snowy (gereserveerd)

Lieve Snowy…1 van de negen puppy’s van de moeder die op straat gevonden werd met haar nestje. Ze is het enige meisje tussen de acht broertjes.


Snowy is een echt knuffeltje. Viel heerlijk bij ons op schoot in slaap.
Ze is ook nieuwsgierig, lekker speels en dol op aaitjes. Ze speelt graag met de andere hondjes en houdt van een beetje stoeien.
Ze zijn geboren eind november en zullen uitgroeien tot honden tussen de 55-65 cm groot.
Voor meer foto's, klik op de foto

Happy

Lieve Happy is 1 van de negen puppy’s van de moeder die op straat gevonden werd met haar nestje.

Happy is, zoals zijn naam al zegt, een heel tevreden en happy jongen.
Als hij op z’n tijd een aai krijgt, zijn bakje eten en een lekker plekje om te slapen vindt hij alles goed. Hij kan graag met zijn broertjes stoeien of fijn samen met Paky een dutje doen. Deze lieve jongen zal het goed doen in een gezin.

Ze zijn geboren eind november en zullen uitgroeien tot honden tussen de 55-65 cm groot. Wil jij het baasje van Happy worden?  Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Sneezy

Dit fluffy kereltje is een van de negen dwergen🫣 Ze blijven geen dwergen, de verwachting is dat ze uitgroeien tot honden tussen de 55 en 65 cm. Mama is een Labrador mix en de papa onbekend, maar vermoedelijk een maremma mix.

Sneezy is een heerlijke pup, sociaal, speels, vriendelijk en zacht en hij deelt graag een kusje uit! Ook bij ons (voor hem onbekend) kwam hij even lekker kroelen.
Dit nest is geboren eind november, dus eind maart mogen ze naar Nederland reizen.
Hoe fijn is het als er dan een baasje op Sneezy staat te wachten?

Ben jij zijn nieuwe baas of tijdelijke opvang? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Sleepy

Sleepy is een van de negen dwergen🫣 en de kleinste van het nest. Ze blijven geen dwergen, de verwachting is dat ze uitgroeien tot honden tussen de 55 en 65 cm. Mama is een Labrador mix en de papa onbekend, maar vermoedelijk een maremma mix.

Sleepy is een super lieve pup. Hij zit het liefste op je voeten, beter nog, op schoot. Ook vreemde mensen vindt hij leuk. Met andere honden gaat hij prima en ook kinderen gaan goed. Hij is aanhankelijk, trouw en leergierig.
Dit nest is geboren eind november, dus eind maart mogen ze naar Nederland reizen.

Sleepy hoopt dat er dan ook voor hem een forever home zal zijn. Ben jij zijn nieuwe baas of tijdelijke opvang? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Bashful (gereserveerd)

Lieve Bashful  is 1 van de negen puppy’s van de moeder die op straat gevonden werd met haar nestje. De mama is een Labrador kruising en de papa is onbekend, maar hoogstwaarschijnlijk een maremma-mix.


Ze zijn geboren eind november en zullen uitgroeien tot honden tussen de 55-65 cm groot.
Bashful heeft het meeste weg van een Labrador. Hij is goedig, lief en slim. Hij vindt alles goed en iedereen lief.
Hij is speels, sociaal naar honden en mensen en een lekker chille jongen.Voor meer foto's, klik op de foto

White

White is een van de negen dwergen. Het blijven alleen geen dwergen, de verwachting is dat ze uitgroeien tot honden tussen de 55 en 65 cm.
Mama is een Labrador mix en de papa onbekend, maar vermoedelijk een maremma mix.

White is echte knuffel. Zacht en aaibaar, lekker rustig en relaxed.
Hij is vriendelijk en lief. Hij speelt en stoeit graag met de andere pups en het is een slimme jongen die zich snel zal aanpassen in Nederland.
Dit nest is geboren eind november, dus eind maart mogen ze naar Nederland reizen.
White zou dan heel graag naar een eigen veilig mandje gaan.

Ben jij zijn nieuwe baas of tijdelijke opvang? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Grumpy

Knappe Grumpy  is 1 van de negen puppy’s van de moeder die op straat gevonden werd met haar nestje. De mama is een Labrador kruising en de papa is onbekend, maar hoogstwaarschijnlijk een maremma-mix. Ze zijn geboren eind november en zullen uitgroeien tot honden tussen de 55-65 cm groot.


Grumpy is gelukkig helemaal niet grumpy maar een heerlijke en lieve pup. Een van de kleinere van het nest, kortharig dus meer de labrador kant. Hij is geduldig en een beetje afwachtend, maar kan echt genieten van even spelen of een aai.
Hij zal zijn toekomstige familie heel gelukkig gaan maken.

Wil jij het baasje van Grumpy worden of kan je tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Willie (gereserveerd)

Maak kennis met knappe Willie!
Vastgebonden aan een paal is hij gevonden….😔

Zo heb je een baas, en zo zit je in een kennel met nog 249 andere honden. Hij kent de commando’s af, zit en poot!

Willie kan prima met andere honden overweg, is vriendelijk en geniet van een aai! Hij is 2 jaar oud, gecastreerd, negatief voor leishmania en ongeveer 50 cm hoog. Willie is een superslimme jongen en kan goed omgaan met kinderen en met volwassenen.
Voor meer foto's, klik op de foto

Sprite (nu in Nederland)

Sprite is een van de drie vrolijke zusjes die lekker rondhuppelen bij Concetta in de opvang. Ze zijn geboren in december en worden een mooie middenmaat, zo rond de 50 cm denken we.

Sprite is een blij, sprankelend en superlief meisje. Speels, sociaal en dol op mensen en op contact. Ze kan echt genieten van een aai. Sprite is geen haantje de voorste, maar komt wel graag overal even kijken…

Sprite hoopt dat een lieve familie haar adopteert. Heb je interesse? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Nerina (sinds medio maart in Nederland)

Deze lieve meid is twee jaar oud en zit al te lang in de shelter. Ze was aangereden en achtergelaten. Gelukkig heeft ze geen blijvend letsel en is ze helemaal in orde.
Nerina is ontzettend lief, snakt naar een beetje aandacht en liefde en is heel ongelukkig in haar piepkleine hok.
Nerina is ongeveer 58 cm hoog, vermoedelijk een border collie mix en een prachtige dame.
Natuurlijk moet ze nog alles leren, maar met geduld en de juiste begeleiding zal het een fantastische hond worden.

Ze is gesteriliseerd en negatief getest voor leishmania en erlichia.
Wie geeft haar een nieuw  thuis? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Phoebe (in Nederland)

Knappe Phoebe is een lief meisje van 2 jaar oud. Ze is 60 cm hoog en een slanke dame van 18 kg. Ze is gesteriliseerd en klaar voor een nieuw huisje.

Phoebe haar nieuwe thuis staat het liefst in een dorp of in ieder geval op een rustige plek. Een of meerdere honden in huis zou fantastisch zijn, want Phoebe voelt zich thuis bij andere honden (en katten). Een thuis zonder kinderen (of oudere kinderen) is het fijnste en een tuin is een pre!

Phoebe is ontzettend lief, speels, grappig en een echte knuffel. Naar nieuwe mensen toe is ze wat onzeker, maar als ze even tijd krijgt komt ze al snel snuffelen en is het goed. Ze gaat ontzettend graag mee wandelen in de bossen, en met een 3-meter lijn trekt ze nauwelijks.

Heb jij een fijn plekje voor deze  fantastisch lieve hond? Stuur ons dan een berichtje en dan kan je misschien met haar gaan kennismaken in het mooie Friesland. (contactformulier of email)


Voor meer foto's, klik op de foto

Eli

Knappe Eli is ongeveer een jaar oud en is helemaal alleen gevonden op straat.


Het is een lief, beetje voorzichtig hondje wat toch wel heel graag een aaitje en wat aandacht krijgt. Ze is 52 cm hoog en gesteriliseerd.
Eli is duidelijk gedumpt door haar vorige baasje en hoopt nu op een veilig nieuw thuis.


Ze is vriendelijk en zacht en kan heel lief spelen met de pups.
Lieve Eli moet nog veel leren maar het is een slim meisje, dus dat komt helemaal goed! Wil je meer informatie over deze knapperd? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Sibo (nu in Nederland)

Helemaal alleen sukkelde dit kleine mannetje langs de kant van een drukke weg. Gelukkig zit hij nu veilig en goed verzorgd in het puppy-verblijf bij Concetta. Het is een heerlijk ventje.

Hij is speels en happy, hij houdt van mensen en van andere honden, en is vooral ook dol op aandacht en aaitjes.
Hij kan lekker alleen op onderzoek uitgaan, of samen met de andere pups ravotten. Lekker druk doen, en dan gaan slapen! Een echte pup dus!

Hij is geboren  in november en zal een middenmaat gaan worden (50/55cm).

Sibo wil dolgraag een fijn thuis waar hij de rest van zijn leven met zijn eigen baas mag doorbrengen. Heb je interesse? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadresVoor meer foto's, klik op de foto

Pinky (zit bij een gastgezin in Nederland)

We vonden Pinky in een slecht bekend staande shelter in Zuid Italië, toen wij in Juli daar waren. Wat een lief meisje. Een beetje verlegen en wat afwachtend, maar zoo lief.
Ze was pas een half jaar oud en zat toen twee maanden in de shelter. In oktober hebben we haar mee naar Nederland genomen en ze zit nu in een gastgezin in Friesland. Daar heeft ze het enorm naar haar zin. Er zijn nog drie andere honden en vier katten in huis en dat zijn allemaal vriendjes en vriendinnetjes van haar. Pinky is zindelijk, aan de lijn nog wel een beetje (te) enthousiast en kan al even alleen thuis blijven ( wel samen met de andere honden). Ze is ongeveer 40 cm hoog en gesteriliseerd.
Pinky mist een stukje van haar rechter oor. Haar staartje is maar half en van haar linker achterpoot mist ze ook een stukje. Waarschijnlijk door geweld toen ze nog heel klein was. Ze lijkt er weinig last van te hebben en loopt er zeker niet minder hard door. Om latere rugblessures te voorkomen is een prothese aangemeten. Daar moet ze nog mee leren lopen. Zelf vindt Pinky het namelijk helemaal niet nodig om een prothese aan te doen….
Pinky is lief en een echte knuffel. Ze is speels, vindt het heerlijk om met de andere honden te dollen en komt daarna lekker tegen je aan liggen.
We zoeken een baasje voor haar die accepteert dat ze een kleine lichamelijke afwijking heeft en daarmee om kan gaan. Die het geduld en de liefde heeft om haar nog alles te leren en haar een fijn en veilig forever home te geven.
Deze slimme en aanhankelijk dame verdiend dat zeker!! Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres


 Voor meer foto's, klik op de foto


Rex (sinds medio maart in Nederland)

Rex is een van de 7 puppy’s die gevonden werden in de velden rond Vibo Valentia. Super mooie hondjes, vrolijke rakkers.
Rex heeft een zachte en half-langharige vacht. Hij is een blije en nieuwsgierige jongen, die graag bij een lieve familie heel veel wil leren. Hij is lief en vriendelijk en kan goed overweg met andere honden. 

Rex zal waarschijnlijk een middenmaat van 20 - 30 kg worden.
Wil jij zijn baasje worden? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Billy (sinds medio maart in Nederland)

Billy is een van de 7 puppy’s die gevonden werden in de velden rond Vibo Valentia. Super mooie hondjes, vrolijke rakkers.

Billy speelt graag met zijn broertjes en zusjes en is ook dol op een aai van zijn verzorgers. Hij heeft een heel lief koppie en een zacht karakter. Hij is sociaal, aanhankelijk en een slimme jongen! Billy zal waarschijnlijk een middenmaat van 20 - 30 kg worden.

Wil jij zijn baasje worden? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


E-mailen
Map