Every dog deserves a good home               
 
 

Adoptiehonden

Onze adoptiehonden ziet u hieronder. Heeft u interesse in een adoptiehond of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier met vermelding van de naam van de hond.


Heb je hieronder (nog) niet jouw maatje voor het leven kunnen vinden maar wil je onze rescuers toch helpen? Kijk dan eens op onze 'Doneren' pagina voor meer informatie.


Voor meer foto's, klik op de foto

Miller

Meet Miller!
Een prachtige maremma-pup van een maand of drie/vier oud. Geboren in mei. Helemaal alleen liep hij langs een weggetje.
Nu wordt hij goed en liefdevol verzorgd in de opvang en mag hij lekker met alle andere pups spelen.

Miller is een echte lieverd. Een beetje verlegen nog, maar hij is ook pas net binnen.
Miller zoekt een baasje die hem goed consequent maar met zachte hand kan opvoeden. Die ook een beetje de ruimte en een tuin heeft, want dit wordt een flinke jongen. Maremma’s zijn echte familiehonden, vriendelijk en trouw. Ze houden van flinke wandelingen maar zijn in huis doorgaans de rust zelve.

Wil je graag Miller’s baasje worden of kan je misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Meer foto's en filmpje, klik op de foto

Ferdi (in Nederland)

Lieve Ferdi is toch wel de pechvogel van deze zomer. Aangekomen in juni en door allerlei omstandigheden nu alweer bij een gastgezin. Huis nr 4😔 Al dat heen en weer gaan maakt dat Ferdi een beetje onzeker wordt, onzeker voor nieuwe situaties en soms terughoudend bij vreemde mensen.

Nu hij twee weken bij het gastgezin is bloeit hij weer helemaal op. Blije, aanhankelijke Ferdi komt weer naar boven. Hij speelt met de andere hond en met de kinderen. Bezoek wordt eerst van een afstandje bekeken, maar even later komt hij al voorzichtig snuffelen.
Hij kan alweer een tijdje alleen zijn zonder te blaffen. En dat allemaal in slechts twee weken tijd! Ferdi is een lieve, gevoelige pup, een echte knuffel. Maar na drie maanden in Nederland heeft hij nog steeds geen vastigheid en dat merk je aan hem.

Hij is zindelijk, kan heel goed luisteren en loopt keurig aan de riem. Alle nieuwe dingen vindt hij spannend, maar laat je hem rustig wennen komt het helemaal goed. Hij is 7 maanden jong en zal 45/50 cm worden. We gunnen Ferdi zo zijn gouden mandje.
We zoeken voor hem een baasje die niet midden in een drukke stad woont. Die veel liefde en geduld heeft, want als hij weer naar een nieuwe omgeving gaat, moet hij weer opnieuw overal aan wennen. Die begrijpt dat Ferdi in Nederland een moeilijke start had en hem de tijd geeft. Die lekker veel thuis is, want lang alleen zijn heeft Ferdi (nog) moeite mee. En die misschien al een stabiele hond in huis heeft, want dat vindt Ferdi het allerleukste wat er is!!

Ferdi logeert op dit moment in Niftrik en dus kan je met hem gaan kennismaken. Heb je interesse in Ferdi? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Holly

Vier kleine bange pups op de snelweg….
Ze werden gered maar naar een nare shelter gebracht. Gelukkig heeft Concetta ze opgehaald en mogen ze nu fijn met de andere pups spelen en worden ze goed verzorgd.

Ze zijn geboren in april en worden een bescheiden middenmaatje.
Holly heeft een hele lieve uitstraling. Het is een zachte pup, zowel haar fluffy vacht als karakter is zacht. Ze vindt het heerlijk om achter haar oortjes gekriebeld te worden maar speelt ook graag met haar broertjes en zusje.
Ze is sociaal en leergierig en hoopt op een fijn huisje.

Heb je interesse in Holly of kan je misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Snoopy (gereserveerd)

Vier kleine bange pups op de snelweg….
Ze werden gered maar helaas naar een nare shelter gebracht. Gelukkig heeft Concetta ze opgehaald en mogen ze nu fijn met de andere pups spelen en worden ze goed verzorgd.

Ze zijn geboren in april en worden een bescheiden middenmaatje.
Snoopy is een ontzettend leuke pup met een heel bijzonder kleurtje. Hij is lief, aanhankelijk en blij. Hij kan heerlijk spelen en ravotten maar ook lekker rustig liggen en alles eens goed bekijken.
Snoopy hoopt op een fijne familie waar hij veel van kan leren en waar hij de rest van zijn leven mag wonen.Voor meer foto's, klik op de foto

Sibilia

Vier kleine bange pups op de snelweg….
Ze werden gered maar naar een nare shelter gebracht. Gelukkig heeft Concetta ze opgehaald en mogen ze nu fijn met de andere pups spelen en worden ze goed verzorgd.

Ze zijn geboren in april en worden een bescheiden middenmaatje.
Knappe Sibilia heeft fantastische oortjes! Daar kan ze ook heel goed mee luisteren. Sibilia is een beetje afwachtend naar vreemden, maar na even wennen komt ze al gauw een kusje geven.
Ze houdt van spelen, eten en dutjes in de zon! Ze kan niet wachten totdat ze naar Nederland mag en met haar nieuwe baasjes gaat wandelen.

Heb je interesse in Sibilia of kan je misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Linus (gereserveerd)

Vier kleine bange pups op de snelweg….
Ze werden gered maar naar een nare shelter gebracht. Gelukkig heeft Concetta ze opgehaald en mogen ze nu fijn met de andere pups spelen en worden ze goed verzorgd.

Ze zijn geboren in april en worden een bescheiden middenmaatje.
Linus is een echte knappe jongen. Hij is vrolijk en vrij, lekker speels en nieuwsgierig. Hij moet natuurlijk nog alles leren, maar het is een slimme jongen. Hij kan goed overweg met alle andere honden en is dol op de verzorgers.
Lara, Lars, Lester, Lex, Ludo en Luigi

Deze zes knapperds zijn nieuw in de opvang. Ze zijn gevonden langs een weggetje tussen de weilanden. Zaten ze eerst in een overvolle shelter, nu kunnen ze lekker spelen en rennen in een kleinere opvang.
Maar ze willen natuurlijk alle zes liever een eigen thuis krijgen.


Ze worden geschat op een toekomstige grootte van rond de 20/25 kg. Ze zijn vriendelijk, rustig en sociaal naar andere honden.
Ze zijn op dit moment (begin sept) ongeveer 5 a 6 maanden oud.
Voor meer informatie of meer foto’s stuur je een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Hansel

Hansel & Gretl kwamen binnen bij onze rescuer toen ze een dag of 10 oud waren.
Ze waren gevonden in een kartonnen doos op het platteland. Met de fles en oneindig veel geduld en liefde zijn ze grootgebracht. Ze hebben een heerlijke en veilige puppy tijd gehad en nu is het tijd om een baasje te gaan zoeken. Zusje Gretl is al geadopteerd en woont al bij haar nieuwe familie in Nederland.
Maar Hansel had pech…..😔

De tweede vaccinatie zorgde voor een enorme soort allergische reactie die op de ogen sloeg. Weken onderzoeken en medicatie volgde.
Marialuce heeft er alle moeite, tijd en liefde ingestopt om te zorgen dat hij de best mogelijke zorg kreeg. Zelfs een oog specialist van ver buiten Calabrië heeft ernaar gekeken. Inmiddels is hij klaar met alle medische onderzoeken en gezond verklaard. Alle ziektes zijn uitgesloten. Maar zijn oogjes blijven blauw. Hij ziet goed. Niet 100% maar zeker wel 90. Het enige wat hij nodig heeft voor wat meer comfort is een oog druppeltje.

Maar Hansel is niet alleen maar blauwe oogjes….
Hansel is een heerlijk hondje. Een lekkere speelse en ondeugende boef! Met een eigen willetje en een heleboel energie.
Hij is speels en kan goed overweg met alle andere honden bij de opvang.
Hij loopt al keurig aan de riem, gaat goed mee in de auto en is een heerlijke zachte knuffel pup.
Hij zal rond de 18-20 kg worden, een mooie middenmaat. Hij is helemaal klaar voor een nieuw gezin.

Heb je interesse in deze knappe bink of kan je hem misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Galeria

Galeria is een echte Italiaanse schone.
Een mooi, lief en zacht meisje van ongeveer 7 maanden oud.
Ze zit al een tijdje in de opvang en wil heel graag naar een fijn thuis.

Galeria is goed met de andere honden, komt graag een aaitje halen bij de verzorgers, en houdt van een lekker dutje in de zon.
Ze wordt geschat op 50/55 cm als ze uitgegroeid is. Wie heeft of weet een (misschien tijdelijk) plekje voor dit mooie meisje? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Manu

Manu is een vriendelijke, beetje verlegen en rustige maremma-mix jongen.
Hij is ongeveer een half jaartje oud en liep alleen in de velden rond Vibo.


Manu zal ongeveer net zo groot worden als een retriever. Hij kan goed met alle andere honden overweg en vindt het fijn om even lekker te rennen en te spelen. Alle nieuwe dingen zijn nog spannend, maar met geduld en liefde komt dat allemaal in orde.


Manu is klaar voor een nieuw baasje en hoopt daar lange wandelingen mee te mogen maken.

Ben jij, of ken jij zijn nieuwe baasje? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Poppy (in Nederland)

Deze lieve en mooie 5 jarige dame is nu bijna 2 weken in Nederland, en ze doet het zó ontzettend goed! Na bijna haar hele leven in een Italiaans asiel geleefd te hebben, begint ze nu aan een heerlijk liefdevol leven te wennen. 

Ze is een dame die je in het begin rustig benaderd, maar als ze je eenmaal vertrouwt is ze je beste vriendin! 🥰 Ze komt het liefst de hele dag knuffels halen en doet het heel goed met andere honden. Naar katten kijkt ze vrijwel niet om, ze eet wel graag hun bakjes leeg. 🤭 Ze is ontzettend lief, loyaal en verdient een geweldige plek.

We zoeken voor Poppy een familie met ervaring, waar geen drukke of al te jonge kinderen aanwezig zijn. Een woning met een mooie tuin waar ze lekker mag rond snuffelen. Een andere hond zou zij ook erg leuk vinden, maar is geen vereiste.

Poppy heeft een stijf achterbeen. Hierom kan zij niet traplopen en heeft zij hulp nodig als ze de auto in moet, uit de auto springt ze zelf. Niemand in het asiel heeft ooit naar haar been omgekeken, dus het is een “probleem” waar ze zich inmiddels geweldig mee kan redden. Ze rent, ze springt, ze staat soms rechtop (voor een knuffel) en gaat graag mee wandelen. We hebben foto’s laten maken en alles besproken met de orthopeed. Het is functioneel en ze heeft gelukkig vrijwel geen last. Uiteraard wordt dit allemaal met u besproken!

Wie heeft voor haar haar gouden mandje klaarstaan?  Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Winter

Deze leuke vrolijkerd is op zoek naar een baasje. Samen met zijn zusje kwam hij bij de rescuer binnen. Zijn zusje is inmiddels geadopteerd, Winter wacht nog op zijn forever home.

Hij is geboren in maart en wordt een middenmaatje. Zo 15-20 kg wordt geschat. Het is een echte blije pup. Altijd vrolijk en speels, lekker onderzoekend en niet bang. Hij houdt van spelen en ravotten met de andere pups en daagt graag de grote honden uit om mee te doen.

Winter hoopt ook op een fijne baas om mee te wandelen en veel van te leren. Ben jij zijn nieuwe baasje of kan je hem misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Lisa (gereserveerd)

Lisa en Bart drentelden samen over straat. Duidelijk verloren en hongerig. Ze zijn geboren in mei en worden een middenmaat hond van zo 18-20 kg.

Lisa is een ontzettend lief meisje. Als je bij haar gaat zitten krijg je meteen een pootje en wil ze graag geaaid worden.
Ze heeft een heel zacht karakter en heeft zeker baat bij een positief gerichte opvoeding. Lisa kan lekker spelen met een balletje of met de andere hondjes en is dol op mensen.Voor meer foto's, klik op de foto

Bart (gereserveerd)

Bart en Lisa drentelden samen over straat. Duidelijk verloren en hongerig. Ze zijn geboren in mei en worden een middenmaat hond van zo 18-20 kg.

Bart is een echte charmeur. Hij komt je verleiden om aaitjes te geven en als hij zijn zin niet krijgt gaat hij piepen😂😂
Hij is speels en erg lief. Hij kan goed met andere honden en katten en zal het goed doen in een gezin.

Bart moet natuurlijk nog veel leren maar het is een slimme jongen die zich snel zal aanpassen aan het leven in Nederland.Klik op de foto voor meer foto's

Whoopi (gereserveerd)

Deze knappe fluff is onze Whoopi!

Zeven pups in reiskennels aan de kant van de weg. In de volle zon, zonder drinken. Zo werd dit nest gevonden. Gelukkig worden ze nu goed verzorgd in het puppyverblijf, waar ze lekker samen kunnen spelen en stoeien.

Ze lijken wel een beetje beagle-achtige kruising te zijn. Vermoedelijk is zij geboren in mei en zal uitgroeien tot ongeveer een middenmaatje van 15-20 kg.

Whoopi is een vrolijke pup, met een heerlijke zacht en aaibaar vachtje. Ze houdt van kroelen en van slapen!

Whoopi is lief en vriendelijk en hoopt op een fijn huisje, waar ze lekker mag knuffelen met haar nieuwe baas.


Klik op de foto voor meer foto's

Wizzy

Wizzy is een super lief knuffelmeisje.

Zeven pups in reiskennels aan de kant van de weg. In de volle zon, zonder drinken. Zo werd dit nest gevonden. Gelukkig worden ze nu goed verzorgd in het puppyverblijf, waar ze lekker samen kunnen spelen en stoeien.

Ze lijken wel een beetje beagle-achtige kruising te zijn. Vermoedelijk is zij geboren in mei en zal uitgroeien tot ongeveer een middenmaatje van 15-20 kg.


Wizzy is een van de kleinste van het nest, en is ook een bescheiden hondje. Een heerlijk knuffeltje, wat graag even op schoot komt liggen. Ze is ook speels, vrolijk en nieuwsgierig.

Wizzy zal een leuk kameraadje zijn voor het hele gezin. Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Klik op de foto voor meer foto's

Wendy

Dit knappe meisje is onze Wendy.

Zeven pups in reiskennels aan de kant van de weg. In de volle zon, zonder drinken. Zo werd dit nest gevonden. Gelukkig worden ze nu goed verzorgd in het puppyverblijf, waar ze lekker samen kunnen spelen en stoeien.

Ze lijken wel een beetje beagle-achtige kruising te zijn. Vermoedelijk is zij geboren in mei en zal uitgroeien tot ongeveer een middenmaatje van 15-20 kg.


Wendy lijkt misschien wel het meest op een beagle. Met haar leuke goofy oren en haar ondeugende blik. Ze is zachtaardig en vriendelijk, komt graag een aaitje halen en houdt de verzorgers altijd goed in de gaten. Je weet maar nooit of er wat eten te halen valt….

Wendy wil heel graag een baasje om straks lekker mee te gaan wandelen en te spelen. Ben jij haar nieuwe baasje of kan je haar misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Klik op de foto voor meer foto's

Whiskey

Whiskey is een echte charmante Italiaan!

Zeven pups in reiskennels aan de kant van de weg. In de volle zon, zonder drinken. Zo werd dit nest gevonden. Gelukkig worden ze nu goed verzorgd in het puppyverblijf, waar ze lekker samen kunnen spelen en stoeien.

Ze lijken wel een beetje beagle-achtige kruising te zijn. Vermoedelijk is hij  geboren in mei en zal uitgroeien  tot ongeveer een middenmaatje van 15-20 kg.

Whiskey is een lekkere ondernemende en ondeugende pup. Altijd op onderzoek uit en daarna lekker slapen! Hij is heel vriendelijk en houdt wel van een aaitje. Spelen en eten zijn zijn favoriete bezigheden. 

Whiskey hoopt op een fijn gezin wat hem wil adopteren. Ben jij zijn nieuwe baasje of kan je hem misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Klik op de foto voor meer foto's

Wickie (gereserveerd)

Een hele witte pup zit er in dit nest en dat is Wickie.

Zeven pups in reiskennels aan de kant van de weg. In de volle zon, zonder drinken. Zo werd dit nest gevonden. Gelukkig worden ze nu goed verzorgd in het puppyverblijf, waar ze lekker samen kunnen spelen en stoeien.

Ze lijken wel een beetje beagle-achtige kruising te zijn. Vermoedelijk is hij  geboren in mei en zal uitgroeien  tot ongeveer een middenmaatje van 15-20 kg.

Wickie is een rustige jongen, die niet zo nodig vooraan hoeft te staan. Hij wacht rustig zijn beurt af. Hij is lief en heel zachtaardig. Hij vindt het heerlijk om even geaaid te worden en gaat dan weer tevreden verder met zijn slaapje!Voor meer foto's, klik op de foto

Willow

Willow is met stip de meest fluffy aaibare jongen uit dit nestje.

Zeven pups in reiskennels aan de kant van de weg. In de volle zon, zonder drinken. Zo werd dit nest gevonden. Gelukkig worden ze nu goed verzorgd in het puppyverblijf, waar ze lekker samen kunnen spelen en stoeien.

Ze lijken wel een beetje beagle-achtige kruising te zijn. Vermoedelijk is hij geboren in mei en zal uitgroeien tot ongeveer een middenmaatje van 15-20 kg.

Willow is een lekker relaxte pup. Slapen, eten en knuffelen zijn op een warme dag zijn meest favoriete dingen.
Hij is speels, kan prima met andere hondjes, goed met kinderen en is dol op mensen. Lekker achter zijn oren kriebelen is helemaal het einde!!

Hij zoekt een thuis met baasjes die van knuffelen houden! Ben jij zijn nieuwe baasje of kan je hem misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Nevi (gereserveerd)

Vier zwarte puppy’s liepen op straat…😔
Nu zijn ze veilig in de opvang.
Ze zijn geboren in april en worden rond de 50 cm hoog denken we.

Deze knappe jongen is Nevi.
Een vrolijke, actieve en nieuwsgierige pup, lekker speels en super lief.
Hij houdt ervan om met de andere hondjes te rennen en te spelen. En hij komt ook altijd even een kusje aan Concetta brengen.
Nevi wil graag een baasje om mee te wandelen, te spelen en om veel van te leren.Voor meer foto's, klik op de foto

Nick

Vier zwarte puppy’s liepen op straat…😔
Nu zijn ze veilig in de opvang.
Ze zijn geboren in april en worden rond de 50 cm hoog denken we.

Deze knappe jongen is Nick.
Een vrolijke, actieve en nieuwsgierige pup, lekker speels en super lief.
Hij houdt ervan om met de andere hondjes te rennen en te spelen. En hij komt ook altijd even een kusje aan Concetta brengen.
Nick wil graag een baasje om mee te wandelen, te spelen en om veel van te leren.


Heb je interesse in Nick of kan je misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Niko

Vier zwarte puppy’s liepen op straat…😔
Nu zijn ze veilig in de opvang.
Ze zijn geboren in april en worden rond de 50 cm hoog denken we.


Deze knappe jongen is Niko.
Een vrolijke, actieve en nieuwsgierige pup, lekker speels en super lief.
Hij houdt ervan om met de andere hondjes te rennen en te spelen. En hij komt ook altijd even een kusje aan Concetta brengen.
Niko wil graag een baasje om mee te wandelen, te spelen en om veel van te leren.


Heb je interesse in Niko of kan je misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Nutz

Vier zwarte puppy’s liepen op straat…😔

Nu zijn ze veilig in de opvang.
Ze doen het goed!! Ze zijn vrolijk, levendig en lekker speels.
Ze zijn ongeveer 4 a 5 maanden oud.
Ze gaan uitgroeien tot een middenmaat hond van zo’n 20 kg.
En….ze zijn op zoek naar een baasje😊

Heb je interesse in Nutz of kan je misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


voor meer foto's, klik op de foto

Pingu (gereserveerd)

Pingu is een knappe Italiaanse jongen van 6 maandjes oud (aug.) en is gevonden samen met een stel andere pups in de velden. Familie of niet, ze bleven goed bij elkaar.

Ze worden nu goed verzorgd in de opvang, maar een pup verdient natuurlijk beter dan achter tralies te zitten…
Pingu is een echte knapperd. Met zijn lekkere fluffy vacht en zijn donkere oogjes had hij ons zo ingepakt! Hij is dol op aaitjes, snoepjes, andere honden en op kinderen.

Hij is vriendelijk, een beetje verlegen voor vreemde mensen maar met wat snoepjes was dat zo opgelost.
Pingu zal zo rond de 25 kg gaan worden is de schatting. Hij is op zoek naar een fijn thuis waar er met hem gewandeld en gespeeld gaat worden en hij alle liefde krijgt die hij verdiend.Voor meer foto's, klik op de foto

Pearl

Knappe Pearl is een super aanhankelijke en vrolijke pup.
Ze is gevonden op straat maar gelukkig  zit ze nu goed verzorgd bij Concetta en kan daar lekker spelen met alle andere pups.
Pearl is een Cane Corso mix. Dat betekend dat ze een flinke hond gaat worden en dat ze een goede, liefdevolle, maar zeer consequente opvoeding nodig gaat hebben.

Ze is geboren in mei en mag reizen in september. Pearl is een echte knuffelaar. Het liefst was ze helemaal bij ons op schoot geklommen. Ze is lekker speels en nieuwsgierig maar niet opdringerig.
Voor Pearl zoeken we een baasje die een beetje ruimte heeft. Liefst iemand die het ras kent en er ervaring mee heeft.
Pearl is een slimme meid en ze zal graag aan de slag gaan met haar nieuwe baas om allemaal nieuwe dingen te leren.

Heb je interesse of kan je haar misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Stellina

Lieve Stellina werd achtergelaten op straat. Ze is ongeveer 5 a 6 jaar oud en een kleine middelmaat van ongeveer 35/40 cm hoog. Ze is rustig, vriendelijk en geduldig aan het wachten op een fijn forever home.

Stellina heeft een heel lichte vorm van leishmania. Dat betekend 1 pilletje per dag en ze kan er heel prima oud mee worden.
Stellina houdt van knuffels, van een beetje aandacht en van dutjes in de zon.
Ze kan prima bij andere honden geplaatst worden en we denken dat ook kinderen en katten geen probleem zal zijn.

Wie kan en wil dit meisje nog een fijn leven in Nederland geven? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Norah

Lieve Norah is een blij meisje van ongeveer twee jaar oud.

Ze is een mooi klein middenmaatje, zo rond de 40 cm schouderhoogte. Ze is aanhankelijk en vrolijk, speelt graag met de andere honden en komt graag even een aaitje halen.
Norah is gevonden op straat maar verder weten we helemaal niks van haar.  Wel weten we dat het een super lief hondje is wat een goede plek verdiend.

Dus heb jij een plekje voor dit leuke hondje of weet je iemand die haar misschien tijdelijk op kan vangen??
Laat het ons weten! Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Winnie (vanaf eind september in Nederland)

Lieve Winnie is een knappe meid. Ze heeft een maremma vader en een mix mama.

Ze is ongeveer 62 cm hoog en bijna 1,5 jaar oud. Ze heeft samen met de rest van het hondengezin lange tijd op een bedrijventerrein gewoond. Maar kortgeleden was het bedrijf opeens totaal verlaten en was Winnie helemaal alleen achtergelaten. Ze zat achter een gesloten hek en het enige wat Concetta kon doen was haar eten brengen. Gelukkig kon ze haar na een tijdje toch op gaan halen en heeft ze haar een veilig plekje gegeven. Inmiddels is ze gesteriliseerd en klaar voor een nieuw en beter leven.

Winnie is lief en slim. Ze kan goed met andere honden en ook met kinderen. Door het alleen zitten is ze een beetje verlegen geworden, maar met liefde en geduld wordt dat snel weer beter. Op de foto’s is ze net heel erg in de rui🙈 maar een flinke borstelharen deed wonderen!

Wie heeft een plekje voor deze super vriendelijk hond? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Simba (gereserveerd)

Knappe Simba is een lief meisje van 5/6 maanden oud. Ze is gedumpt en gevonden op straat toen ze ongeveer 8 weken oud was.
Simba is lief! Kwam bij ons (onbekenden) meteen een aai halen en een knuffel geven. Ze wil graag spelen en is vrij onderdanig naar andere honden.

Simba vindt het erg druk in de kennel. Ze wil heel graag naar een huis waar er niet 35 honden om hem heen lopen.
We denken dat ze ongeveer “retriever-groot” gaat worden, zo rond de 20 kg.  Dit mooie, bescheiden en slimme meisje is helemaal klaar om te reizen.
Voor meer foto's, klik op de foto

Bear (vanaf eind september in Nederland)

Een nestje schattige, wollige beertjes werd bij Concetta op het terrein achtergelaten terwijl zij zelf bij de dierenarts was. Ongeveer 8 weken oud waren ze op dat moment.

Nu zijn ze nog even wollig, nog schattiger en het zijn super leuke knuffelbeertjes geworden. Ze dartelen tussen alle andere honden en zijn lekker ondeugend.

Bear is een echte beer! Hij is lief, rustig, nieuwsgierig en komt graag naar je toe. Hij houdt van spelen, eten en slapen!
Bear wordt een flinke jongen, we denken wel minimaal 60/65 cm hoog.

We zoeken dan ook adoptanten met wat ruimte en een tuin. Bear is in augustus oud en sterk genoeg om te reizen. Heb je interesse in deze bink of kan je hem misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Kitty (gereserveerd)

Kleine Kitty is … zoals haar naam zegt een kittig ding😂 Ze is nu ongeveer drie maandjes oud en gevonden op straat. De een of andere idioot heeft een stuk van haar staartje afgesneden😭😭 . De wond is nu gelukkig aan het genezen.

Kitty is graag overal bij! Ze is vrolijk, energiek en dol op mensen, kinderen en aandacht.
Ze kan prima met andere honden, is lekker speels en ondeugend.
Kitty zal een bescheiden middenmaat worden gokken we. Ze is zonder ouders of andere broertjes en zusjes gevonden dus het blijft een gokje.
Voor meer foto's, klik op de foto

Happy

Happy! Een hondje wat haar naam eer aan doet. Altijd vrolijk en altijd in de buurt. Kleinere middenmaat en slank modelletje.

Happy is zeker niet verlegen en komt graag een knuffel halen. Ze staat graag met haar leuke neusje vooraan en wil overal bij zijn.
Ze heeft energie voor 10 maar doet ook graag een dutje in het zonnetje.
Happy mag reizen in augustus en hoopt dat een lieve familie haar wil adopteren. Die met haar gaan wandelen, haar mee naar puppycursus nemen en met haar spelen. Maar haar vooral ook veel liefde en knuffeltjes geven, want daar houdt ze van.


Heb je interesse in haar? Stuur dan een berichtje via het contactformulier of naar ons mailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Malika (gereserveerd)

Leuke kleine Malika is een grappige en speelse pup van op dit moment 3 maandjes oud. 

Heel alleen liep ze op straat. Een vriendelijke meneer heeft haar gered van een stelletje kinderen die haar aan het pesten, aan het slaan en schoppen waren.Nu mag ze bij hem thuis logeren totdat wij een huisje voor haar gevonden hebben en ze in de happy-bus naar Nederland mag.

Malika is een lekker vrolijk meisje. Ze speelt graag met de andere hond en is lief voor mensen en kinderen.
Ze zal een bescheiden middenmaatje worden en moet natuurlijk nog veel leren. Maar ze is slim en leergierig en ze zal zich snel aanpassen aan haar nieuwe, fijne leventje.Voor meer foto's, klik op de foto

Hooper

Hooper werd gevonden in een papieren tas met een handje brokjes erbij. Twee maandjes oud was hij ongeveer. Een schattig hondje wat de eigenaar dus niet meer wilde…

Hooper is al een beetje groter en ontzettend lief. Hij is dol op mensen en zou het liefst de hele dag aaitjes krijgen.
Hij is een vrolijk mannetje,  is ontzettend lief en speelt graag met de andere puppy’s.

Hooper wordt naar schatting een mooi medium maatje van rond de 15 kg…ongeveer 45/50 cm hoog.
Hij kan niet wachten om weg te mogen uit de opvang en naar een lekker eigen mandje in een fijn gezin te gaan.

Hooper moet natuurlijk nog veel leren, maar hij is jong en leergierig en zal zich snel aanpassen. Ben jij, of ken jij zijn nieuwe baasje? Stuur dan een berichtje via het contactformulier of naar ons mailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Jina (gereserveerd)

Jina is een lief teefje van ongeveer 8 maanden oud. Helemaal alleen liep ze op straat. Wat was ze blij dat Concetta haar naar zich toe riep en haar aanhaalde.

Nu is ze in de opvang en wordt ze gelukkig goed verzorgd.

Jina is ongeveer 50 cm hoog en kan goed met de andere honden overweg.

Ze is heel zacht en vriendelijk, ze kan echt genieten van een aaitje en kent een paar commando’s.

Jina zou graag haar forever home krijgen bij een baasje die haar met geduld en liefde opvangt en haar aan alle nieuwe dingen in Nederland laat wennen.Voor meer foto's, klik op de foto

Tiff

Vrolijke Tiff is een leuke pup en samen met haar zusje en broertjes gevonden in de bergen. Ze doen het goed in de opvang, maar willen natuurlijk graag naar een eigen warm mandje.

Ze worden geschat op een toekomstige medium maat van rond de 20 kg.

Tiff is een lieve (vrij) rustige pup, die het ook prima vindt om alles eens goed te bekijken.
Ze kan echt genieten van een aaitje en aandacht. Andere honden kan ze goed mee opschieten en ze zal zich snel aanpassen aan een gezinsleven. 

Heb je interesse in Tiff of kan je haar misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Tess (gereserveerd)

Lieve Tess is een knappe meid en samen met haar zusje en broertjes gevonden in de bergen. Ze doen het goed in de opvang, maar willen natuurlijk graag naar een eigen warm mandje.

Ze worden geschat op een toekomstige medium maat van rond de 20 kg.

Tess is lief en vrolijk, blij en levenslustig! Ze speelt en stoeit en komt tussendoor een aaitje halen.
Ze kan goed met andere honden overweg en hoopt op een fijne familie.
Voor meer foto's, klik op de foto

Igor

Igor en zijn broertje Ivan zijn twee knappe jachthond-beagle-mixjes. Ze zijn geboren in november en logeren al een tijdje bij een lieve Italiaanse mevrouw thuis. Helaas kan zij ze niet lang meer houden en dus proberen we een baasje voor ze te zoeken.

Het zijn twee vriendelijke broertjes van ongeveer 45 cm hoog. Ze lopen in de tuin samen met de loslopende kippen en de katten. Ze zijn vriendelijk, speels en en vinden alles en iedereen aardig.
Ze moeten natuurlijk nog veel leren, maar daar zijn het dan ook pups voor.
Igor is ietsje kleiner dan Ivan, terwijl Ivan weer iets meer afwachtend is dan Igor.


Heb jij een plekje voor Igor of kan je misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Ivan

Ivan en zijn broertje Igor zijn twee knappe jachthond-beagle-achtige mixjes. Ze zijn geboren in november en logeren al een tijdje bij een lieve Italiaanse mevrouw thuis. Helaas kan zij ze niet lang meer houden en dus proberen we een baasje voor ze te zoeken.

Het zijn twee vriendelijke broertjes van ongeveer 45 cm hoog. Ze lopen in de tuin samen met de loslopende kippen en de katten. Ze zijn vriendelijk, speels en vinden alles en iedereen aardig. Ze moeten natuurlijk nog veel leren, maar daar zijn het dan ook pups voor.
Igor is ietsje kleiner dan Ivan, terwijl Ivan weer iets meer afwachtend is dan Igor.

Heb je interesse in deze knapperd of kan je hem misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.
Voor meer foto's, klik op de foto

Pepino

Pepino zat eerst met zijn broertje samen in de kennel van een shelter.
Een pup hoort lekker te kunnen spelen, door het gras te rennen en heel veel te knuffelen. Dus zoeken wij een goed thuis voor ze!

Pepino is een super leuke, knappe jongen. Speels en vrolijk, blij met een knuffel. Natuurlijk moet hij nog alles leren, dus zoeken we een baasje die graag met deze slimme jongen aan de slag wil!

Heb jij een plekje voor knappe Pepino of kan je misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Alessandra

 Van alle honden die wij zelf hebben mogen leren kennen en knuffelen in Italië, is Alessandra toch wel de liefste, de speciaalste en de geweldigste..


Een groot moederhart. Puppy’s van een ander nest zonder moeder, mochten gewoon met haar eigen puppy’s meedrinken. Ze had gelukkig ook melk genoeg. Alessandra speelt met de kleintjes, en speelt met de groten. Maar het liefst gaat ze op zoek naar eten, dat is haar passie…eten! Alles wat niet goed weggezet wordt is niet veilig voor haar. Zo heeft ze al menig keer Concetta’s lunch opgegeten of een zak brokken buit gemaakt. Ze is oneindig lief, en rustig. Als ze maar eten krijgt, is ze tevreden met een lekker plekje om te slapen.

Alessandra heeft het niet gemakkelijk gehad in haar 4-jarige leventje. Ze heeft maar 1 oog, en wat er gebeurd is weet niemand. Maar met dat ene oog doet ze het prima!

Ze heeft ook een lichte vorm van Leishmania, wat goed te behandelen is met slechts 1 pilletje per dag. Alessandra verdiend na alles nu een goed leven. En dus gaan we voor haar op zoek naar iemand die haar dat kan en wil geven.

Wil je meer informatie of kan je Alessandra misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Fiocco (Gereserveerd)

Deze mooie ijsbeer is onze Fiocco, nu 7 maanden oud. Samen met Noé en Dalila liep hij door de velden te zwerven.

Fiocco is de rustigste van de drie, een vriendelijke, goedmoedige hond. Hij bekijkt alles graag op z’n gemakje of gaat er eens relaxed bij liggen. Hij vindt het heerlijk om eens goed geaaid te worden en kan daar ook echt van genieten.

Fiocco zou heel graag een baasje krijgen die echt tijd en aandacht voor hem heeft, en met hem gaat wandelen en spelen. Fiocco mag al snel naar Nederland komen.Voor meer foto's, klik op de foto

Noé

Deze mooie fluffy jongen is ongeveer 7 maanden oud. Samen met Fiocco en Dalila liep hij door de velden te zwerven.
Noé heeft wel wat weg van een beertje.

Hij is lief en knuffelig, heel geduldig en zachtaardig.
Spelen doet hij graag samen met de andere hondjes, en hij is elke keer weer blij als hij uit zijn box mag om een wandelingetje te maken.

Voor Noé zoeken we een lieve geduldige baas die hem helpt wennen in Nederland, met hem op cursus gaat en lekker met hem gaat wandelen en spelen.

Wil je meer informatie? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Aladino (gereserveerd)

Aladino is een prachtige, lieve, rustige grote jongen. Samen met zijn moeder Foglia werd hij gevonden en naar de opvang gebracht.
Als een pup kwam hij binnen….en hij zit er nog steeds. Tijd om hem daar proberen weg te halen!!

Aladino is lief en geduldig. Hij houdt van knuffelen en ook bij onbekende mensen gaat hij om een aaitje vragen. Hij kan prima met andere honden, zowel met reutjes als teefjes. Het is een gewoon een vriendelijke grote reus! Een echte knuffelbeer🥰
Hij verdient echt een fijn thuis met een lieve baas en kinderen zijn ook geen probleem. Aladino wil wel graag een huis met een tuin, want hij is gewend om veel buiten te zijn.
Hij is ongeveer 65/70 cm hoog en zal zeker 30-35 kg gaan wegen. Aladino is gecastreerd en negatief getest op leishmania en erlichia.E-mailen
Map