Every dog deserves a good home               
 

Nieuwtjes

Stichting Paws Rescue Team is opgericht!

Eindelijk was het zover. In september 2021 konden we eindelijk naar de notaris en is Stichting Paws Rescue Team officieel opgericht. Van een gek geroepen idee in juni van “is dat niet wat voor jou” tot de koe bij de horens pakken en het ook echt gaan doen. Uiteraard na veel nadenken pas, want het is niet zomaar wat. En toen kwam al het werk. Wat is er allemaal nodig en wat moet er gebeuren. Vrijwilligers ronselen, maar ook aan de regelgeving voldoen. NVWA, RVO, belastingdienst, tracers, website, social media, veiligheidstuigjes, overeenkomsten, bankrekening enz enz enz. De lijst to do leek alleen maar langer te worden. Maar dankzij de fantastische hulp van de vrijwilligers en van partner Stichtingen, is het gelukt.

De bedoeling was eerst alles helemaal opzetten en dan pas met honden aan de gang gaan. Maar toen kwam er een nest puppy’s om de hoek zeilen…… De wetenschap waar ze anders zouden belanden, maakte het een hele makkelijke beslissing. Wij gingen een goed huis voor ze zoeken, wat er ook voor nodig was. Maar toen moest er toch wel even gas gegeven gaan worden in de hele oprichting. De datum bij de notaris liet door vakanties even op zich wachten, maar in de tussentijd werd er al veel werk verricht en voorbereid. De website werd gebouwd, teksten daarvoor geschreven, social media werd opgezet, logo ontworpen, heel heel heel veel dingen uitgezocht en voorbereid, zodat we vol door konden op het moment dat we bij de notaris geweest waren. Alles moest eigenlijk binnen vier tot zes weken voor elkaar zijn. En nu zijn we er!!! Klaar om al die hondjes te helpen aan een nieuw thuis, waar ze liefde krijgen en kunnen genieten van hun leven. Hun ellende van eerst voorgoed achter zich latend.

Wij hebben veel ondersteuning gehad van mede-rescue organisaties. Door hun hulp, kennis en expertise hebben wij Stichting Paws Rescue Team op kunnen zetten in deze korte tijd. Tips, tricks, ervaringen, alles deelden jullie. Zonder jullie hadden wij dit niet zo kunnen doen!!! Dank dank dank!!!Feestje!

In het begin zouden wij al blij zijn als wij ongeveer 3 honden per maand aan hun ‘forever home’ konden helpen. Echter liepen deze aantallen al snel op. Op 16 augustus 2022 konden wij dan ook met trots laten weten dat onze 100ste hond was geadopteerd. Liberty was de 100ste hond die wij aan een baasje konden helpen. Wij zijn dan ook erg blij en trots dat wij die vele honden al een veilig thuis hebben kunnen bieden. Dit geeft alleen maar meer motivatie om ons hiervoor in te blijven zetten. Dit doen wij met alle liefde en veel plezier.

E-mailen
Map